søndag 27. september 2009

Borte--------Titt Titt!!






Må jo bare vise dere disse herlige bildene av Luis Matheo. Nå er vi inne i en periode hvor vi skal skremme hverandre! Jada, Gabriel er veldig opptatt av spøkelser og monster, og Luis av hunder som er skumle og sier VOFF VOFF!! Gabriel skremmer Luis med å brøle så Luis blir livredd. Luis for sin sin del synes han selv er skummel nok når han leker borte - titt titt med mamma. Han er så herlig og morsom å se på :-)

Og en ting til: Min aller beste venninne, Marte , har bursdag i dag! Gratulerer så masse masse med dagen din, vennen! Kjempe masse glad i deg :-)



//Ida

torsdag 17. september 2009

Interiør interessen...


Denne utrolige kjøkkenbenken på et barnerom kan du ser mer av på bloggen til en utrolig flink jente http://myrichielife.blogspot.com

...tar seg opp! Jeg har alltid vært veldig intr. i interiør, men det er begrenset hvor mye tid og penger man gidder å legge i en liten leilighet man leier. Men, nå blåser jeg i at vi bare skal leie huset, for nå er jeg gira! Fy flate, jeg gleder meg så utrolig mye. Det skal bli så fint.

Gabriel har en svart seng jeg kommer til å ta utgangspunkt i på hans rom, så der blir det svart, orange og grønt. Litt retro! Rommet til Luis blir lysere og litt landlig stil. Det er så moro og surfe rundt og suge til seg inspirasjon. Stua blir lys med hvite møbler og brun eller grå sofa. Det blir nok ingen høyglans i møblene, siden jeg brått oppdaget at Roger synes alt i høyglans ser ut som romskip...
Jeg skal hvert fall bruke tid på interiøret denne gangen. Jeg skal ikke kjøpe det som er billig og ikke sååå fint bare for at jeg må ha det nå med en gang. Nei, da venter jeg heller til jeg har penger og kjøper det jeg virkelig har lyst på. og ingentig skal tilpasses huset, men det skal gå å flytte videre med det.

Tjohooo!


// Ida







onsdag 9. september 2009

Etter 6 år....

Min tannlege var heldigvis ikke like tvilsom som denne;-)



...kom jeg meg endelig til tannlegen! Gudene vet hvorfor det er 6år siden sist. Litt for at jeg har hørt at det fort kan bli veldig dyrt, litt fordi jeg aldri føler jeg har tid og litt for at jeg er redd.
Men, nå kom jeg etter nærmere vurdering fram til at jo lenger man venter jo dyrere (og vondere) blir det. (hvorfor kom jeg ikke fram til det før??)

Jeg har aldri hatt hull. Ikke et eneste et. Det er jeg stolt av.
Derfor var jeg livredd da jeg satt meg ned i stolen i dag. Men, det gikk faktisk ganske bra! Vel, 1 hull var det blitt i løpet av disse årene og litt tannsten. Så på fredag skal jeg borre for først gang i mitt livog jeg gruer meg så jeg kan dø liksom...Fy så nervøs jeg er...

Men, jeg er glad og stolt over at jeg endelig kom meg til tannlegen. Ikke ble det så forbanna dyrt heller;-)

//Ida

fredag 4. september 2009

Den da? Eller den kanskje?


Slik sitter jeg med PCèn på fanget hver eneste kveld nesten. Og det jeg ser på er møbler. Møbler, møbler, møbler. Jeg ELSKER det. Roger HATER det. Men, selv om han hater det, så vet jeg han kommer til å bli sur hvis jeg kommer hjem med noe han egentlig ikke liker. Derfor prøver jeg å få han engasjert nå før de blir innkjøpt. Og joda, han prøver. Han sier "ja, helt grei" "ikke så værst" osv. Litt vanskelig å tolke han altså. Så jeg fortsetter og vise han fler forskjellige da han til slutt utbryter: "Vi har jo funnet tv benk jo! Du synes bare det er så gøy å se på møbler du at du nekter å finne no!"

Haha, jeg må le.....Han har jo helt rett....


//Ida

onsdag 2. september 2009

Det ordner seg for snille jenter!


Jepp, det gjør det heldigvis! Nå er det så mye som skjer framover at jeg blir helt svimmel. Det er så moro. I oktober starter jeg i min nye jobb! Juhuuu! www.nazar.se. Nå vet dere hvem dere skal bestille ferien av ;-)

Og i november flytter vi i hus!!!! Oh my god..Jeg gleder meg så jeg tror jeg snart dævver..Altså, vi skal bare leie det, men det er fantastisk stort at vi skal flytte inn i hus uansett. Stor plass, hvert vårt soverom og DEN hagen. Jeg trenger vel ikke si mer. Jeg gleder meg!!!
Det skal bli veldig rart å flytte fra Lund da. Men, vi flytter ikke mer enn 30 min unna. (Malmö). Vi har en del gode venner der også heldigvis. Dessuten så flytter jo "alle" fra Lund uansett.. Merkelig, alle forsvinner på en gang. Heldigvis skal ingen langt avgårde da. Så man får holde kontakten allikevel:-)

//Ida