søndag 29. mars 2009

Dagens fangst ;-)





























Ja, i dag var det scrapping messe i Helsingborg! Hjelpes meg, de må dra inn mye penger på en slik dag! Jeg la i hvert fall igjen en hel masse. Det var utrolig mye fint der altså, kjøpte masse ark og pynt. Og til tross for min elskede Silhouette måtte jeg kjøpe litt alfabeter også:-) Det var tykt av folk der og fryktelig mye trengsel, var helt utslitt etterpå! Haha, men sååå moro da:-)

lørdag 28. mars 2009

Finner du noe?


Disse 2 bildene av Gabriel er vel i grunnen mindre flatterende...Haha, men de var morsomme og scrappe og bevare for fremtiden! :-) Denne LO`en gjorde jeg ferdig i kveld i lyset fra sterinlys i Earth Our. Det var forresten så koselig. Jeg og Roger pratet og hadde det så hyggelig:-) Man burde kanskje skru av lys og tv litt oftere?

Ja til Earth Our ;-)

torsdag 26. mars 2009

fascinerende utvikling!


Det er jo utolig å følge utviklingen til de små. Jeg synes spessielt det første året er det hvor mest ting skjer.Fra å bare sove, spise og være totalt hjelpesløse blir de små selvstendige individer som vet hva de vil! Heftig:-) En stund nå har Luis vært spessielt grinete og irritabel. I dag så jeg hvorfor: en tann!! Hurra for Luis!! Det var litt overraskende da storebror ikke fikk sin første før han var nesten 14mndr.Så moro:-) Her om dagen tok han sine første krabbesteg også. Haha, han er sååå morsom å se på, han begynner å vingle med rompa etter et par steg og så ramler han ned på magen. Han bruker hele kroppen og drar seg langt bortover gulvet nå. Godt for han at han endelig begynner å komme seg rundt på egenhånd.

Ellers, med en Gabriel i seriøs trass blir det desverre ikke mye tid til scrapping. Er helt utslitt når kvelden kommer. Men, har såvidt startet på albumet til svigermor nå! Fra Gabriel ble født og frem til nå. Legger ikke ut bilder, for jeg vil hun skal se det i "real life" første gangen:-)
På søndag er det scrappemesse i Helsingborg! Og jeg gleeeeder meg!!!

lørdag 21. mars 2009

fredag 20. mars 2009

Scrappe kveld hos Hanna!



I går kveld var jeg hos Hanna og scrappet. Det er alltid så koselig, vi spiser godis, prater om alt og pysslar. I tillegg til at Hanna har blitt en veldig god venninne er hun også en veldig dyktig og inspirerende scrapper:-)

Våren har kommet!!

(Utsikt fra kjøkken vinduet)

Guri, så glad man blir når sola titter frem, fuglene synger, motorsykkelene er tilbake på veien og joggeskoene er på føttene! Da er livet rett og slett herlig! Gabriel er også glad, for nå er vi masse ute på ettermiddagene, og det er er moro! I går var vi ute uten bleie og han måtte stå og tisse ute for første gang...Haha, som jeg lo av han der han stod så stolt! :-)

Luis kjemper på for å komme seg framover. Og sannelig så kommer han seg en liten bit nå, ikke langt, men det kommer, det kommer! ;-)

I dag har jeg og Luis vært sammen med jentene i Malmø. Synes det er så moro å være med dem. Alle er så forskjellige, men allikevel så går vi så bra sammen. Og barna er født juni08 - januar09 og er i ulike utviklingsfaser, så moro å se på dem:-)

I morgen skal vi ha et vennepar på middag, det ser vi fram i mot!

God helg!

tirsdag 17. mars 2009

Dagen derpå..

(slik ser det ut når man lager mat med 2 barn hjemme!)


Jaha, i dag lærte vi noe nytt! Gabriel kastet opp i går. En gang bare, på morgenen..Merkelig, han var så pigg resten av dagen, spiste bra og alt.Så i dag skulle han i barnehagen, han var såå glad! Men, neida, da fikk vi beskjed om at det måtte gå 48timer etter han kastet opp før han fikk komme. Altså dagen etter man han kastet opp får man ikke være der..
Åh, Gabriel hyyyylte stakkar. Såå lei seg han ble da! Men, ikke stort å gjøre med det, så han er hjemme med meg og Luis i dag.
MEN, jeg skulle jo på tidenes babycafè i dag: Babycafè med scrapping! Men, å ta med 2 små dit er bare å glemme, da blir det ikke mye scrapping hvert fall.... Får pakke opp det jeg hadde pakket ned og scrappe i kveld da :-)

mandag 16. mars 2009

Og det ble en LO!


Ja, så ble det sannelig en Lo på kvelden også! Det var bra, for det har kjentes ut som jeg har vært på vei inn i en aldri så liten scrappesperre de siste dagene... Men, da håper jeg det bare var noe forbigående ;-)

Søndagstur!





I går var det søndag igjen, deilig å bare slappe helt av! Eneste vi gjorde var å gå en liten tur ut. frisk luft må man jo ha:-)
Og Gabriel (og Roger) har godt av å få ut litt energi!

Se på de fine guttene mine dah:-)

søndag 15. mars 2009

Jeg ELSKER å scrappe!








Altså, jeg bare elsker det! Elsker å shoppe utstyr, lære meg nye ting, bli inspirert av andre og ikke minst det å sitte å pusle for seg selv i ro og fred på kvelden. Og så moro det er å kikke i albumene senere, alle minnene som er innenfor to permer. Jeg tror og håper at Gabriel og Luis også vil sette pris på det jeg gjør en dag:-)

Jeg elsker også å ta bilder med mitt Canon 450D, spessielt når jeg stadig har 2 fine motiver rundt meg ;-) Også ELSKER jeg photoshop :-)

lørdag 14. mars 2009

Hompetitten Hompetatten

Må bare vise dette bildet av guttene som ELSKER når pappa`n tøyser med dem! Her synges det "hompetitten hompetatten" til guttenes store glede:-)

"hej då fisken"

Ja, i dag var det tid for syskonsim igjen! Det var siste gangen i dag, og det kjennes litt vemodig... Nå har jo Gabriel blitt sååå glad i vannet. Han har virkelig imponert. Han dykker, snur seg under vann, henter lekefisken helt på bunnen av bassenget og hopper uti. Luis har også satt pris på lørdags badingen, han har lært seg og dykke og han vinker til lekefisken når vi sier "hej då fisken".
Så, føler det nesten er litt dårlig av oss ikke å fortsette. Men, det er jo ikke til å stikke under en stol at de tar seg godt betalt for disse timene, og å ha planer 10 lørdager til fram i tid er vi ikke så sugne på... Så, nå blir det mange turer til bassenget framover, mye billigere og når vi vil det selv:-)

I dag er det svenske finalen i Melodifestivalen, så om litt sitter vi klistret til tvèn. Utrolig hvor smitta vi blir av svenskenes interesse for Grand Prix!

God helg:-)

fredag 13. mars 2009

Jeg skal bli en blogger!!

Jepp, nå skal jeg bli en blogger! Egentlig så lurer jeg på hvorfor jeg ikke har startet før! Det er vel det at jeg ikke tror at mitt vanlige liv kan være særlig intr. for noen andre. Men, siden vi bor så langt unna "hjemme", så føler jeg at det er så mange småting i hverdagen familie og venner går glipp av. Ting som JEG synes er intr., og selv om ingen andre synes det, så har jeg jeg i hvert fall fått notert det ned for fremtiden da:-)

Mine store lidenskaper, scrapping og foto, blir det nok en del av her.
Elsker å se på flinke scrappere og bli inspirert, kanskje noen kan få inspirasjon av meg også?

Ønsk meg lykke til i bloggeverden da dere :-)
Tjohoo!