lørdag 14. mars 2009

"hej då fisken"

Ja, i dag var det tid for syskonsim igjen! Det var siste gangen i dag, og det kjennes litt vemodig... Nå har jo Gabriel blitt sååå glad i vannet. Han har virkelig imponert. Han dykker, snur seg under vann, henter lekefisken helt på bunnen av bassenget og hopper uti. Luis har også satt pris på lørdags badingen, han har lært seg og dykke og han vinker til lekefisken når vi sier "hej då fisken".
Så, føler det nesten er litt dårlig av oss ikke å fortsette. Men, det er jo ikke til å stikke under en stol at de tar seg godt betalt for disse timene, og å ha planer 10 lørdager til fram i tid er vi ikke så sugne på... Så, nå blir det mange turer til bassenget framover, mye billigere og når vi vil det selv:-)

I dag er det svenske finalen i Melodifestivalen, så om litt sitter vi klistret til tvèn. Utrolig hvor smitta vi blir av svenskenes interesse for Grand Prix!

God helg:-)

3 kommentarer:

  1. Heja Gabriel!!!! Han är SÅ duktig.

    Hur i helv... kunde Caroline af Ugglas komma tvåa i melodifetivalen??????SÅ DÅLIG!!! Däremot tycker jag att låten som vann var bra. Vad tycker du?

    SvarSlett
  2. Haha, jag tyckte den som kom tvåa var uuuuurdålig!!!! Usj, bra den inte kom vidare... Men, jag likte også den som vann. Men, jag tror Norge kommer att gjöra det bättre enn Sverige i år. Norges bidrag är jättebra:-)

    SvarSlett
  3. Visst var den uuuuuuuuuuuuuuuurdålig. Håller med dig, Dålig smak svenskarna har...

    KRAM

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer!
Takk:-)