tirsdag 28. juli 2009

3 år og dagen i dag


Tenk at 3 år har gått allerede. Den 28.juli 2006 så Gabriel dagens lys på fredrikstad sykehus. En gledens dag! han var så velkommen og alle gledet seg. Han var en snill baby..eller så har jeg fortrengt de gangene han skrek. jeg tror mange gjør det. Man husker det som er positivt:-) Han startet i barnehage i København da han var 1 1/2 år, en solstråle var han der og alt gikk så bra! Så flyttet vi over til Sverige og det var ny barnehage igjen. det gikk også kjempebra! Han venner seg fort denna gutten. Tenk å være 3 år og ha bodd i Norge, Sverige og Danmark!

Han er så fin, Gabriel. Han prater norsk-svensk dagen lang og spør om ALT! Og får han ikke svar eller ikke blir forstått så blir han ill sint! Jepp, han har temperament;-) Mamma får ikke gjøre for mye feil i løpet av dagen.... Stort sett så er han en snill gutt, det er i hvert fall ikke noe vondt i han. Det hender hans sinne på mamma går utover Luis og det er ikke moro. Men,det er sjelden det er ment mot han.
For Gabriel er nemlig verdens beste storebror han! Han gir Luis så mye kjærlighet i løpet av en dag. Han hjelper han med ting han er for liten til å klare selv, kjefter på han når han gjør ting han ikke får lov (ofte!), han deler gladelig isen sin og han hjelper mamma med å "løfte" vogna over kanter og i trapper.

Jeg elsker deg, Gabriel. Du er mitt hjerte. Gratulerer med dagen! :-)



Vi har feiret dagen med busstur og mat på cafè. Hadde en flott formiddag, men en noe tøffere ettermiddag. Jeg og min familie mistet i går et kjært familiemedlem. 21år gammel.
Fy fader, så urettferdig livet er. Jeg har ikke ord og mitt hjerte blør med tanke på hans mamma og storebror som sitter igjen.
-Håper du er på et godt sted nå.

tirsdag 21. juli 2009

Hopp!


Bildet er av Roger som hopper og leker seg en varm dag på stranda:-)

søndag 19. juli 2009

Nå koser vi oss dere ;-)

Jeg MÅÅÅÅ slutte med å ha på mine digre Dior briller når jeg soler meg!! Hahaha:-D
Grillmester Roger en varm kveld.
Strandløve! Gabriel er en fisk i vannet altså, dykker og er helt vill :-D

En sliten Luis Matheo sover i varmen..






Den siste uka har vi hatt besøk av mamma og pappa, til Gabriels store glede!
Han elsker å ha besøk av dem!
Det er så utrolig fint vær her nå for tiden, så vi bare koser oss på stranda mesteparten av tiden. Og så hender det vi drar ut på kvelden også så min hardt arbeidende kjære også får litt sol på kroppen;-) Ungene er glad i denne årstida og det er ikke no problem å ha de med ut på kvelden. De koser seg ute.
Et par minuser ved denne årstida har jeg allikevel klart å finne:
-Sand! Guuud, sand overalt! I senger, i dusjen, i sofaen, ja overalt!
-Junkfood. Uff a meg, hverken vi eller barna er særlig sunne nå... Det blir lett kjøpt med både det ene og det andre når man skal kose seg på stranda ;-)

fredag 17. juli 2009

Min goda napp


Haha, her ble det en side på svensk faktisk. Sånn får det bli når man har litt mangel på bokstaver ;-)

lørdag 11. juli 2009

En helt ny gutt!





Ja, i dag har Gabriel vært hos frisøren. Kjempeflink var han:-) Jeg elsker at han har langt hår, men har innsett etter varmen kom at det er litt håpløst på sommeren. Han har fått pappan`s tykke hår og blir sååå svett stakkar. Helt umulig er det å gre også for det bare knuter seg.

Så nå har han fått helt kort hår. Veldig rart å se han sånn da han bare har hatt det sånn en gang før, men jeg synes han ble veldig fin:-) Nå kan man faktisk se ansiktet hans!

fredag 10. juli 2009

Skissedilla #15

Denne gangen har jeg latt meg inspirere av en skisse på denne supre bloggen : http://www.skissedilla.blogspot.com/

Bilde er av Luis Matheo og nydelige Lisen, som er bare et par måneder mindre enn Luis.
Together.

onsdag 8. juli 2009

mandag 6. juli 2009

Årets første bad

Her har jeg scrappet guttene sitt første bad i år! Iskaldt vann i balje var deilig:-)

søndag 5. juli 2009

Min moffa!


Endelig!!!! Etter evigheter i scrappetørke hadde jeg i kveld både tid og lyst til å scrappe. Det var jo så deilig å få scrappet litt igjen!
Bildene er av min pappa og Gabriel som tøyser og koser seg sist vi var hjemme i Norge.

onsdag 1. juli 2009

Min utspekulerte unge...


I dag har begge barna vært hos tannlegen for første gang! Luis med sine 2 tenner og Gabriel med sine 16.
Gabriel var så utrolig flink. Gapte høyt opp! Han hadde på forhånd blitt lovet EN bil i lekebutikken om var flink.
Han har pratet om dette i flere dager, lurt på om han skulle velge en cabriolet eller med tak, eller en motorsykkel.

Med streng beskjed om at vi skulle ha EN bil gikk vi inn i lekebutikken. Ca 10 min etter gikk vi ut med en pose. I den lå 1 cabriolet, 1 med tak OG 1 motorsykkel!

Jeg forstår liksom ikke helt hva som skjedde! Haha, det var jo ikke slik at han gråt og jeg handlet bare for å få tyst på han. Han fikk på en eller annen måte lurt meg!

Gjett hvem som var fornøyd etterpå da, og som gjerne går til tannlegen igjen;-)