onsdag 27. mai 2009

Han går!!!




Juhuuu!!! Rett over 11mndr ble han før han startet å gå. Jeg føler liksom at når de starter å gå er første store målet nådd! Altså, helt fra dem er født så er det et uskrevet mål at de skal begynne å gå. Da har de først lært å rulle rundt, dra seg omkring, krabbe osv. Og alle sier: Ja, da er det nok ikke lenge før han går! .-P
Så nå er det mange nye mål som står for tur, for utviklingen stopper jo aldri(",)

Jeg har ventet en stund på at han skulle begynne, siden storebror var så tidlig ute. Men, han kom bare 4uker etter da(",). De siste dagene har han gått masse, og har nå begynt å gå mer enn han bruker apegangen:-) Så moro å se på der han kommer vinglende!

torsdag 21. mai 2009

17.mai i Norge!







Ja, 17.mai i år ble jo desverre ikke helt som planlagt. Vi endte jo brått opp i Norge i stedet. Til tross for at jeg skulle ønske vi var i Sverige, så hadde hvert fall guttene en flott dag!
Vi var i Aremark og så på det so antakelig er Norges minste tog:-) Gabriel var med på leker og vant godis. Kjempeflott vær hadde vi også.

søndag 10. mai 2009

God karma!



Jadda! Etter å ha sendt gode tanker til både den ene og den andre den siste uken har jeg nå fått tilbake min gode karma :-P I helga har nemlig hatt et fantastisk vær her! Endelig. Nå skal jeg aldri irritere på meg folk ved å skryte av vårt gode vær og skratte av de som ikke har det :-P *ler*





I dag har vi kost oss i Söderskogen. Det er så fantastisk fint der!

(jada, mamma, har sjekket barna for flått!!)


Og vi har spist og kost oss i Stadsparken. Gabriel øver på å stupe kråke:-)

I går grillet vi med våre gode naboer:-D







fredag 8. mai 2009

Bilder og babbel



Se på Gabriel sine nye sko da! Såååå kule! Han er rimelig fornøyd selv også :-D Bare det slutter å regne her nå, så han kan få brukt dem ute også. I følge min venninne er det min dårlige karma som gjør at sommeren forsvant..Haha, hadde visst skrytt litt for mye av vårt vakre vær her i Sverige ;-);-) Så, nå tenker jeg gode tanker og håper solen kommer tilbake! Skal aldri mer le av de som har dårlig vær!

--------------


Scrappelyst: kom, treng deg på!!!! Håper det er flere som har det slik i perioder, at det bare ikke finnes ork eller inspirasjon til å scrappe? Uff, jeg er i en sånn periode nå og det er irriterende for jeg har jo så mye bilder og jeg har liksom lyst. Men, orker bare ikke sette meg ned og starte... Jeg tror noe av problemet har vært den vonde kjøkkenstolen. Håper denne stolen jeg spontankjøpte på IKEA skal hjelpe meg til å komme i gang igjen!
Fin og god å sitte i er den hvert fall:-D


----------------------





Her er bilder av Gabriel som plutselig kom på når han hadde lagt seg at han egentlig var kjempesulten!
Jadda...Han hadde jo bare blitt tilbudt og servert mat hundreogørten ganger i løpet av ettermiddagen..Haha, bedre sent enn aldri:-)

----------

Ellers så har jeg hatt en veldig hyggelig fika med Malmö jentene i dag. Like koselig som alltid:-)

Hanna har flyttet fra Lund, noe jeg er veldig lei meg for, men håper vi klarer å holde kontakten allikevel. Det går nok bra, eller hva Hanna?

Jeg har blitt konsulent for Mary Kay, så bare å ringe meg ;-) Blir veldig spennende altså!

I helga skal vi grille med noen venner og bare å slappe av. Neste helg er det 17.mai som skal feires i Sverige for første gang. På med bunader og norske flagg på gutta! Gleder meg!

Forhåpentligvis kommer jeg meg ut av scrappetørka og får scrappet litt til uka! *krysser fingrene*

God helg dere :-D

lørdag 2. mai 2009

Bursdagshelg og en LO :-)

Jepp, i dag har jeg blitt 1 år eldre, 24år! I gave av min kjære fikk jeg/vi opphold på gårdshotell med middag. Sååå deilig! Mine foreldre har vært sammen med barna mens vi har slappet av og ladet batteriene. Vi har hatt hele fredagen og lørdagen til å gjøre hva vi vil. Så vi var på hotellet på kvelden og så besøkte vi Kristianstad, Kivik og Simrishamn. Herlig!














Disse bildene er fra vakre Kivik!

































Og disse er fra Smyghavn
, Sveriges sydeligste punkt, hvor vi møtte mamma,pappa og barna.






Denne LOèn blitt vist en en svensk scrappingbutikk sin blogg:

Dette er 2. gangen en LO av meg blir vist der og det er selvfølgelig veldig stas :-)
http://scrapaddicted.blogg.se/